Vi förnyar stegvis vår webbshop

Välkommen till vår beta.vr.fi! Vi förnyar vår livliga vr.fi-webbshop. Vårt mål är att kunna betjäna dig ännu bättre under varje skede av resan. Vi strävar efter att kunna erbjuda en service som är enkel att använda med alla enheter. Klara funktioner i webbshopen styr dig till rätt plats, och det nya fräscha utseendet speglar vår avkopplande resemiljö.

Vi utför förnyelsen stegvis, så att du som kund får ta del av de nya tjänsterna och funktionerna så fort som möjligt och kan ge oss feedback om hur de fungerar. Vårt mål är att den fullständigt förnyade webbshopen står i år 2017. Förnyelsen medför att gamla och nya tjänster fungerar sida vid sida under några månader. Vi är tacksamma för all feedback angående våra tjänster.

Under första skedet förnyas tjänster inom huvudstadsregionens trafik. De som reser med närtåg mot Lahtis, Riihimäki eller Karis har äran att få vara bland de första som får testa en ny tjänst. Du kan nu köpa närtrafiksbiljetter enkelt antingen i webbshopen eller i VR Närtåg-mobilapp.

Tjänsten använder Trafikverkets Digitraffic-gränssnitt. (Creative Commons Attribution 4.0)