Parannamme palveluamme – verkkokauppamme uudistuu vaiheittain

Tervetuloa uudelle sivustollemme! Vilkas verkkokauppamme - vr.fi - uudistuu. Tavoitteemme on, että palvelemme sinua paremmin kaikissa matkasi vaiheissa. Haluamme, että meillä asioiminen on mutkatonta ja homma toimii saumattomasti erilaisilla päätelaitteilla. Verkkokaupan selkeät toiminnot ohjaavat sinua eteenpäin ja uusi raikas ilmeemme henkii jo rentoa matkatunnelmaa.

Teemme töitä vaiheittain, jotta saat asiakkaana uudet palvelut ja ominaisuudet käyttöösi mahdollisimman pian ja pääset antamaan meille palautetta niiden toimivuudesta. Tavoitteemme on, että verkkokauppamme on kokonaisuudessaan uudistunut vuonna 2017. Kuten rakennusvaiheeseen kuuluu, näet ja koet muutaman kuukauden ajan uutta ja vanhaa palvelua rinta rinnan. Toivomme, että annat meille aktiivisesti palautetta uudistuvista palveluistamme.

Ensi vaiheessa uudistamme pääkaupunkiseudulla matkustavien palveluja VR:n lähiliikenteen alueella. Jos siis matkaat lähijunilla Lahden, Riihimäen tai Siuntion suuntiin, pääset ensi aallossa käyttämään uutta palvelua. Voit nyt ostaa VR:n lähijunien lipun kätevästi joko verkkokaupasta tai VR Lähijunat -mobiilisovelluksesta.

Palvelussamme hyödynnetään Liikenneviraston tarjoamaa Digitraffic-rajapintaa. (Creative Commons Attribution 4.0).